slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5

Adatvédelmi oktatás

A GDPR európai általános adatvédelmi rendelet szabályainak való megfelelési folyamat részeként az egyetem 2018. április 27. napján (pénteken) GDPR a Debreceni Egyetemencímmel rendezvényt szervez.

A rendezvény előadói:

  • Dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadás Hatóság Elnöke,
  • Dr. Osztopáni Krisztián adatvédelmi szakértő.

Helyszín: Debreceni Egyetem Főépület Aula
Időpont: 2018. április 27. 10:00 - 12:00

Tovább a regisztrációhoz...

Hallgatói UniPass kártya

A Debreceni Egyetem az országban az elsők között vezette be az intelligens fényképes hallgatói azonosító kártyát, hivatalos nevén az UniPass kártyát. A 2017/2018-as tanévre felvételt nyert nappali tagozatos hallgatók számára a kártya igénylése kötelező, azt az egyetem ingyenesen, térítésmentesen biztosítja. A kártya elkészítéséhez a hálózati azonosító létrehozása után kell megadnod az adatokat az UniPass kártya portálon. A kártyaigényléshez szükséges adatok megadása után a rendszer az e-mail címedre egy visszaigazolást küld. A regisztrációhoz szükséged lesz egy igazolványképre, kérjük ezt jpeg formátumban készítsd elő!

DE HÖK

eduID registration

Students of the University of Debrecen can access online services using their eduID. This is a unique username that must be registered as soon as possible after entering the institution. For the registration you need to know your Neptun identifier (provided by your student administration office).

Please log in to the registration page with your Neptun identifier (password is your date of birth) and choose a new eduID for you. To successfully complete the registration process you will also need a photo of yourself.

Egyetemi kártya igénylése

A Debreceni Egyetemi Kártya vizuális és személyi azonosításra szolgál a Debreceni Egyetem épületeiben, rendezvényein, vagy a Botanikus Kertbe történő belépéskor. A kártya felmutatásával valósul meg továbbá az elfogadóhelyeken történő szolgáltatások igénybevétele. Ezen túlmutatva a kártya azon identitástudat tárgyiasult megjelenése is egyben, amelyhez hasonló még nem kötötte össze a Debreceni Egyetem polgárait.

Segítség!

Pár hasznos információ arról, hogy hová lehet fordulni a különböző problémás esetekben.