slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4 slideshow 5

Hallgatói DEKa kártya

A Debreceni Egyetem az országban az elsők között vezette be az intelligens fényképes hallgatói azonosító kártyát, hivatalos nevén a Debreceni Egyetemi Kártyát (DEKa kártya). A 2016/2017-es tanévre felvételt nyert nappali tagozatos hallgatók számára a kártya igénylése kötelező, azt az egyetem ingyenesen, térítésmentesen biztosítja. A kártya elkészítéséhez a hálózati azonosító létrehozása után kell megadnod az adatokat a DEKa kártya portálon. A kártyaigényléshez szükséges adatok megadása után a rendszer az e-mail címedre egy visszaigazolást küld. A regisztrációhoz szükséged lesz egy igazolványképre, kérjük ezt jpeg formátumban készítsd elő!

Figyelem! Az egyetemi kártya igénylése számodra nem jár semmilyen anyagi kötelezettségvállalással, tehát ingyenes. Azonban azok számára, akik a kártyaigényléskor kérik, külön térítés ellenében egyetemi kulturális kedvezménykártyaként is funkcionálhat, mellyel számos kedvezmény válik elérhetővé.

DE HÖK

eduID registration

Students of the University of Debrecen can access online services using their eduID. This is a unique username that must be registered as soon as possible after entering the institution. For the registration you need to know your Neptun identifier (provided by your student administration office).

Please log in to the registration page with your Neptun identifier (password is your date of birth) and choose a new eduID for you. To successfully complete the registration process you will also need a photo of yourself.

Tisztelt Testületi Tag!

A Debreceni Egyetem Szenátusának, Rektori Tanácsának, és egyéb testületei üléseinek anyagai műszaki okok miatt az új egyetemi honlap elindulásáig ezen a honlapon érhetők el, az előterjesztések eléréséhez eddig is használt felhasználónév és jelszó alkalmazásával.

Dr. Mészáros József
kabinetfőnök, a Szenátus titkára

Egyetemi kártya igénylése

A Debreceni Egyetemi Kártya vizuális és személyi azonosításra szolgál a Debreceni Egyetem épületeiben, rendezvényein, vagy a Botanikus Kertbe történő belépéskor. A kártya felmutatásával valósul meg továbbá az elfogadóhelyeken történő szolgáltatások igénybevétele. Ezen túlmutatva a kártya azon identitástudat tárgyiasult megjelenése is egyben, amelyhez hasonló még nem kötötte össze a Debreceni Egyetem polgárait.

Segítség!

Pár hasznos információ arról, hogy hová lehet fordulni a különböző problémás esetekben.