Jelenlegi hely

Állapotüzenet

Az űrlap jelenleg le van zárva, kitöltése nem lehetséges.

Mikulás Nap

Kedves Dolgozók, Kollégák, Szülők!

A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja a Lelkierő Egyesülettel közösen rendezi meg a Mikulás Napot az egyetemi dolgozók gyermekei részére a Debreceni Egyetemen.

Várjuk közösen a Mikulást 2016. december 4-én (vasárnap) 17 órakor a Debreceni Egyetem Főépületének Aulájában!

  • A Mikulás Napra azokat a dolgozókat és 2-10 év közötti gyermekeiket várjuk, akik előzetesen regisztrálnak az alábbi felületre.
  • A rendezvényen hivatalos fotós fogja készíteni a gyermekekről a fényképeket, ezért önálló fotózásra nincs lehetőség. A képeket később meg lehet tekinteni.
  • A Mikulás Napon 400 csomag kiosztására van lehetőség, ezért a jelentkezés sorrendben történik, illetve a keret elérésekor lezárásra kerül.
  • Kérjük, hogy minden dolgozó a saját gyermekét név szerint regisztrálja a felületen. A csomagok a gyermekek regisztrált neve szerint kerülnek kiosztásra a gyermekek részére, ezért fontos, hogy a gyermekeket név és kor szerint pontosan regisztrálják a felületen.
  • Az eseményre kérünk minden szülőt és hozzátartozót, hogy a gyermeket egy szülő/hozzátartozó kísérje az Aulába a hely telítettsége miatt, a többiek várakozhatnak az Aulán kívül található Keringőben.

További információ: Darabosné Bíró Virág kolléganőnél a 70/316-5426 telefonszámon!